"Wat is coaching?"

plant growing anim 300 clr 9902Alles wat je aandacht geeft groeit. Dit is ook van toepassing op uw organisatie en medewerkers. PIM is van mening dat het bij succesvolle organisaties draait om mensen. Dat vraagt om leiders en managers die authentiek zijn (‘zichzelf’ en ‘echt’), kunnen genieten van de groei van anderen, het ‘zijn’ en ‘doen’ samenbrengen en in balans zijn.
PIM biedt twee coachingstrajecten aan:

Executive coaching (gericht op individuele leiders en managers met hun persoonlijke en professionele vragen). Wilt u meer weten, raadpleeg hier de informatie.

Teamcoaching (gericht op teams, waarbij het verbeteren van de performance van het team, de onderlinge relatie tussen de teamleden en het leervermogen van het team centraal staan. De focus ligt hierbij op het team als geheel, de interactiepatronen, de collectieve (verborgen) regels en overtuigingen en hoe het team als geheel functioneert). Voor informatie, klik hier.

buitton executive coaching button team coaching

 

De werkwijze van Pim is weergeven in het document Ethische waarden en beroepscode coaching Pim. Wilt u wat meer weten over coaching, raadpleeg dan het document "Wat is coaching?".

banner aanbod Coaching