Een publicatie van PIM bestellen? Klik op de afbeelding van uw keuze en er opent een bestelformulier. Onze publicaties worden via printing on demand geproduceerd. De levertijd is 10 werkdagen.

 STARR techniek  € 17,50 Starr gesprekstechniek. STARR staat voor Situatie, Taak, Actie, Resultaat en Reflectie. Een veel gebruikte techniek om vragen te stellen tijdens het voeren van gesprekken is de STARR-methode. Wilt u zich bekwamen dan heeft Pim een praktisch boekje geschreven over het werken met STARR.
Spreken in het openbaar  € 17,50  Spreken in het openbaar. Vindt u het lastig om een presentatie te houden? wilt u zich bekwamen via een goede voorbereiding en er zelfverzekerd staan? Gebruik dan dit praktisch naslagwerk om handige tips te vergaren en stap voor stap de kunst van het spreken in het openbaar te leren.
 Beoordelen en functioneren € 17,50   Beoordelen en functioneren. Iedere manager heeft met het beoordelen en functioneren van zijn medewerker te maken te maken. Medewerkers verdienen het ook om op de juiste wijze een beoordeling te krijgen en of om te horen hoe zij functioneren? Weet u (nog) niet hoe dat moet of wilt u nog beter kunnen beoordelen? Bestel onze reader en leer de fijne kneepjes van het voeren van beoordelings- en functioneringsgesprekken.
 DOR model  € 45,00  Organisatie - DOR Model. DOR staat voor Doelen stellen, Organiseren en Realiseren. Het model helpt u om stap voor stap te kijken of u efficient en effectief handelt in uw afdeling of organisatie. Wilt u uw afdeling of organisatie is eens goed doorlichten? Bestel dan deze handige reader.
Coaching en de kracht van anders werken € 20,00  Coaching en de kracht van anders werken. Wilt u eens op een andere manier leiding geven? Wilt u medewerkers hun talenten laten benutten? Dit praktisch lees- en werkboek leert u op een andere manier te werken. U past de principes van coachend leiderschap op een andere manier toe. Kies er voor om te gaan coachen. Wilt u weten wat dat u kan opleveren? Bestel snel en ga onmiddellijk aan de slag.
Beinvloedingsstijlen € 12,50  Beïnvloedingsstijlen. Hoe kunt u de individuele medewerkers en uw team op de juiste manier beïnvloeden. Wat is er voor nodig om meer succes te genereren. Raadpleeg ons praktische informatie over beïnvloedingsstijlen.
Doelgerichte Marketingplanning € 26,00